Beşik İlkokulu

Vizyon: Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: • Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.

Başarılar:

Isınma: Soba ile ısınmaktadır
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://besikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BEŞİK MAH. BEŞİK KÜME EVLERİ BEŞIK ILKOKULU BLOK NO: 8 KIZILTEPE / MARDİN

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Yerleşim yeri köy´dür

Ulaşım Özel servislerle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 65 Km, ilçe merkezine ise 40 Km´dir.